Vissza Los Angelesbe
...és itt a vége.

Ma 390 km-t autóztunk (végig Anita vezetett), végül Laughlin-ban táboroztunk le, ami az Arizona, Nevada, California hármas határ közelében fekszik. Az ország harmadik legnépszerűbb kaszinó városa. Az AVI Resort és Casino nevű hotelben szálltunk meg, ami közvetlen a Colorado folyó partján áll. Hasonlóan a tegnapi szálláshelyünkhöz, ez a szálloda is mohave indiánok tulajdonában van. Van egy érdekes és hosszú történet arról, hogy az indiánoknak a rezervátumokban miért nem kell adózniuk, miért éri meg nekik az efféle helyek fenntartása. A vendéglátás itt is kifogástalan volt, este még a szálloda mozijába is beültünk, és bár a film pocsék volt, nagyon jól éreztük magunkat.

tumblr_oe93qr2oxc1vb5wwto1_1280.jpg

Másnap útnak indultunk Los Angeles felé, délután érkeztünk meg Manhattan Beach-re 460 km autózás után. Kora este még leugrottunk a strandra elcsípni a nap utolsó sugarait, később pedig beültünk egy part közeli étterembe, ahol az elmúlt három hét legjobb vacsoráját ettük. 

Fantasztikus napok vannak mögöttünk, nem kívánhattunk volna ennél tökéletesebb nyaralást. Ez az ország sokkal szebb és jobb mint gondoltam. Hónapokat el tudnék még itt tölteni annyi a látnivaló. Az emberek barátságosak, segítőkészek és nagyon nyitottak. A vendéglátás majdnem mindenhol kifogástalan volt. A közlekedés jól szervezett, az autósok türelmesek és szabálykövetők. Minden amit láttunk várakozáson felüli volt. Anita tökéletesen megszervezett mindent, a szállásokat, az útvonalat, a látnivalókat. Nekem csak élveznem kellett az egészet. Szeretnénk még visszajönni egyszer, különösen New York, a Big Sur és a Yellowstone tetszett mindkettőnknek.


Holnap indulunk haza, szombat délután érkezünk.

2016. Szeptember

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmerre.blog.hu/api/trackback/id/tr6514869026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bármerre járunk

Keblünkre öleljük a világot!

Friss topikok

süti beállítások módosítása