Viszlát, New York!

Ma délelőtt kimentünk egy utolsó körre. Megnéztük nappali fényben is a Time Square-t, ami ilyenkor is iszonyú zsúfolt. Aztán kisétáltunk a Hudson folyóhoz, a 86-os mólónál megnéztük az Intrepid második világháborús repülőgép anyahajót. Fedélzetén különböző korszakok vadászgépei láthatók.

New York elképesztő város. Manhattanen kívül nem is jártunk és így is annyi látnivaló volt, hogy alig győztük. Az építészet, az emberek, a sok furcsaság ami itt van, egyszerűen hihetetlen. Ide biztosan vissza fogunk jönni egyszer!

Este elindultunk Salt Lake Citybe. A JFK-re metróval jutottunk ki, aztán sokat kellett várni a repülő indulására, mert az elnöki különgép a reptéren tartózkodott, és az mindennel szemben elsőbbséget élvez.
Öt órát repültünk borzasztó rossz körülmények között. Állandóan rázott a gép, kenyelmetlen volt az ülés és mellettünk folyamatosan csapkodták a WC ajtót. Hajnal két óra körül szálltunk le, ami itt csak éjfél volt az időeltolódás miatt. Az autót a reptéren vettük fel és gyorsan elmentünk a közelben lévő szállásunkra. Holnap korán reggel indulunk tovább észak felé, a Yellowstone Nemzeti Parba.

A bejegyzés trackback címe:

https://barmerre.blog.hu/api/trackback/id/tr6514866062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bármerre járunk

Keblünkre öleljük a világot!

Friss topikok

süti beállítások módosítása